Massages

Van relaxmassage tot en met een klachtgerichte massage. Ik kom bij u thuis en neem al mijn spullen mee. U hoeft alleen voor een handdoek te zorgen. Hieronder een korte omschrijving van de massages die ik aanbied. Mijn massages zijn allemaal klachtgericht. Bij de klachtgerichte massage heb ik een uur lang de tijd om het klachtgebied en omliggende delen te behandelen.

RELAXMASSAGE

Een heerlijke ontspannende massage met licht tot gemiddelde druk. Deze massage is geschikt voor als je even tot rust wilt komen. Waar nodig zal ik lichte spierspanning en knopen masseren.

RUG NEK EN SCHOUDERMASSAGE

Deze massage is zeer geschikt als je knopen en spanning in je nek en schouders hebt. Ook bij spanningshoofdpijn zeer geschikt. Bij deze massage masseer ik het hoofd en het gezicht ook mee. Naar wens kan ik ook de achterkant van de benen mee masseren.

SPORTMASSAGE

Zeer stevige massage om de spieren goed los te maken. Geschikt voor sporters en niet sporters met een zeer goede gezondheid. Goed voor na of voor het sporten. Houd u er rekening mee dat een harde aanpak niet altijd goed is bij spierspanning en of knopen en zelfs pijn kan doen. Dan kiest u beter voor en Klachtgerichte massage.

WORKSHOP MASSEREN

Gezellig met je moeder, vriendin, dochter etc een keertje een workshop doen. Tijdens deze workshop geef ik je tips en handvaten om een gedeeltelijke massage te kunnen geven. Ieder neemt een half uur plaats op de massage tafel.
Massages zijn alleen voor vrouwen maar bij de workshop maak ik een uitzondering voor uw partner. 

DUO RELAX MASSAGE

Een heerlijke ontspannen massage voor 2 personen. U word achter elkaar gemasseerd.
Massages zijn alleen voor vrouwen maar bij deze behandeling maak ik een uitzondering voor uw partner.

KLACHTGERICHTE MASSAGE/therapeutische

Ik houd bij al mijn massages rekening met u klachten, spierspanning en spierknopen. Bij deze massage heb ik een uur lang de tijd om u klachtgebied en omliggende delen te behandelen. Houd u er rekening mee dat 1 massage vaak niet altijd genoeg is. Soms zijn vervolgbehandelingen nodig om effect te voelen. 
Als iets niet in mijn vakgebied ligt zal ik u doorverwijzen naar fysiotherapeut of huisarts naar gering de klacht.

Let op!
Massages zijn alleen voor vrouwen! Mannen masseer ik alleen in het bijzijn van hun vrouw.

Afspraak maken? Whattsapp naar 0614383380 of boek hieronder.

massages