over mij

Over mij

Hallo!
Leuk dat u op mijn website kijkt!
Ik ben Joyce en ben professioneel massagetherapeute sinds 2016.
Ik heb mijn eigen massagepraktijk gehad en heb er nu voor gekozen om bij de klant thuis te gaan masseren. Dit doe ik met veel plezier!
Ik kom naar u toe en neem al mijn spullen mee.
U kunt bij mij terecht voor een Relaxmassage tot een met een klachtgerichte massage. Mijn massages zijn om te ontspannen en ik neem graag de tijd voor uw klachten. Ik werk dan ook niet aan de lopende band en een uur massage is bij mij ook echt een uur. Zelf was ik altijd op zoek naar een goede massage gericht op mijn klachten maar dit was moeilijk te vinden. Het voelde altijd aan alsof ik de "zoveelste" klant was en er was altijd maar even aandacht voor mijn klachten. Vaak waren de prijzen ook aan de hoge kant en ik vond dat dit alles anders kon. Ik vind dat iedereen een massage moet kunnen krijgen vanwege de gezondheidsvoordelen die het je opleverd. Daarom heb ik een voordeelkaart ontwikkeld waardoor je voordeliger een massage kunt nemen wanneer het jou uitkomt.
Deze kaart kun je ook delen met anderen waardoor je voordeel oploopt.

Therapeutische/Klachtgerichte massage bij u thuis!

Een momentje van rust met een klachtgerichte massage bij u thuis. Spierspanning en knopen worden aangepakt in u eigen vertrouwde omgeving.


therapeutische massage bij u thuis